Over ISSUES

Welkom op de website van ISSUES mediation en conflictmanagement. ISSUES richt zich op het in zo vroeg mogelijk stadium hanteren van conflicten. Wij vinden het belangrijk om een conflict zo snel mogelijk te signaleren en partijen te helpen er direct er iets mee te doen. Zo wordt escalatie en schade zoveel mogelijk beperkt. Ter ondersteuning hiervan biedt ISSUES een laagdrempelige vorm van mediation, de ‘keukentafel mediation’. Deze vorm van mediation vindt plaats in een prettige, informele, ongedwongen en neutrale omgeving, juist om te voorkomen dat het conflict zwaarder wordt ervaren dan nodig is. Bijkomend voordeel is dat de kosten van mediation hierdoor lager kunnen worden gehouden.

Keukentafel mediation

De keukentafel van ISSUES bevindt zich in Steenwijk. Goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer, in een rustige omgeving en in een prettige, lichte ruimte. Als u uw mediation gesprekken aan onze keukentafel wilt voeren zult u de voordelen van deze informele en ongedwongen gespreksomgeving ervaren. Deze vorm van mediation heeft daarnaast het laagste uurtarief, te weten € 125,- per uur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gesprekken te voeren in een door u gekozen andere omgeving. Afhankelijk van de huur van deze ruimte en de reistijd zal het uurtarief worden aangepast. Wij geven hiervoor voor de start van de mediation een offerte af.

Wie is uw mediator?

Ik ben Marian Grondman. Opgeleid als MfN/ADR mediator en geregistreerd als mediator en negotiator bij het ADR.

about marian grondman